pijpdate in tilburg contact mij

Gezocht: een pijpdate in Tilburg. Contact mij hiervoor, liefst nu meteen! Ik sta voor je klaar, zal graag je broek openen, je pik eruit halen en je dan van iets ongelofelijks laten genieten. Want mijn lippen en tong weten precies wat een mannenpik lekker vindt. Ik heb wel tientallen mannen in mijn leven gepijpt en altijd was het de kunst om dat met zoveel mogelijk spuug te doen, omdat ik dat erg geil vind. Vind je het erg als we het de eerste keer alleen houden bij een pijpdate of een pijpdate-plus zonder dat je me neukt? En zorg je er wel voor dat je lekker fris in het kruis bent? Ik zal je eerst naar adem laten snakken als ik met mijn tong rondjes draai over je eikel. Daarna ga ik proberen je pik tot in mijn keel te krijgen. Misschien dat dit wel een beproeving zal worden? Geeft niet. Ik heb ervaring en mijn record staat op 22 centimeter mannenvlees waarbij ik behoorlijk in ademnood kwam. Reken er maar op dat jouw pik op een ongelofelijke manier zal worden verwend en zoals gezegd zal het aan spuug niet ontbreken. Tijdens een pijpdate vind ik het trouwens fijn als er ook een beetje met mij wordt gespeeld. Ik heb bijvoorbeeld een heel gevoelig klitje, maar ook mijn tepels staan eigenlijk binnen een mum van tijd stijf als er zachtjes op wordt gebeten. Zou jij dat wel bij mij willen doen, misschien terwijl ik je heerlijk aan het pijpen ben? En zou je willen weten hoe lang het gemiddeld duurt voordat een man in mijn mond klaarkomt? Meestal na een minuut of 10, maar soms duurt het veel langer, vooral ook als we voor een tweede ronde gaan. Heb wel eens een man anderhalf uur heerlijk gepijpt voordat ik echt helemaal werd volgespoten in mijn mond. Zalig! En wat zal ik met jouw zaad doen? Wil je zien dat ik er eerst mee gorgel voordat ik het doorslik of zal ik het eerst nog even langs mijn mondhoeken over mijn kin laten lopen en dan alsnog doorslikken? Zeg maar wat je lekker vindt en we gaan enorm genieten tijdens onze pijpdate!

pijpdate in tilburg contact mij
pijpdate in tilburg contact mij
      Sexmaatje
      Logo