Rijpere vrouw voor jouw

Rijpere vrouw voor jouw

KinkyBiatch

27 jarige vrouw op zoek naar een man uit Utrecht

Afkomst Utrecht
Postuur Normaal
Gewicht 60KG
Lengte 170CM
Ik heb interesse in
  • Sex
  • Rollen spel
  • SM dominant
  • SM onderdanig

Rijpere vrouw voor jouw

Rijpere vrouw voor jouw? Hallo ik ben Rita en ik ben een rijpe vrouw die op zoek is naar sex. Wil jij een rijpere vrouw hebben voor sex? Meld je gratis aan. Ik heb een normaal postuur met redelijke rondingen en ik ben dan ook op zoek naar een man die van aanpakken weet in bed. Ik sta open voor Sex, Rollen spel, SM dominant, SM onderdanig en nog veel meer. Ik ben een rijpere vrouw dan normaal en laat me dan ook graag erg hard nemen, ik zal altijd harder zeggen en het woord zachtjes zal je mij nooit horen zeggen. Ik heb zwart haar met groene ogen en kijk je dan ook graag aan als we sex hebben, ik wil zien dat je mij hard neemt en dat je ook echt je best doet om deze rijpere vrouw zo hard mogelijk te nemen. Ik kom uit de omgeving van Utrecht maar ik heb een auto en ben bereid om te reizen als dit nodig is. Ik weeg 60 kilo dus je kunt vele standjes met mij doen als je hiervoor open staat. Meld je gratis aan en stuur mij een berichtje.

contact opnemen