Ik ben een behaarde vrouw

Ik ben een behaarde vrouw

Gawein1

23 jarige vrouw op zoek naar een man uit Groningen

Afkomst Groningen
Postuur Slank
Gewicht 41KG
Lengte 151CM
Ik heb interesse in
  • Beffen
  • Orale Sex
  • Standje 69
  • Parkeerplaats
  • Vingeren

Ik ben een behaarde vrouw

Ik ben een behaarde vrouw en ik zoek een man om sex me te hebben. Hou jij van behaarde vrouwen dan kun je direct gratis contact met mij opnemen. Hallo mijn naam is Gawein en ik ben 23 jaar oud en woon momenteel in Groningen. Ik zoek een man om sex mee te hebben maar ik ben een behaarde vrouw en niet iedereen houdt hiervan maar ik vind dat het zo hoort dus vandaar dat ik zo op zoek ga naar mannen. Ik heb een slank aziatisch postuur en weeg dan ook 41 kilo, je kunt met mij vele standjes doen en ik sta dan ook open voor Beffen, Orale Sex, Standje 69, Parkeerplaats, Vingeren, anaal en nog veel meer. Lijkt het jou wat om een keer goede sex te hebben met een behaarde vrouw dan is dit jou kans! Zodra ik iemand heb gevonden zal ik deze advertentie verwijderen dus wees er snel bij. Mocht je niet uit de buurt van Groningen komen maakt dit niet veel uit want ik heb gewoon een auto en rij zo naar je toe als het moet. Daggggg xxx

contact opnemen